Fira de Lleida

Participació a la 19ª edició de Municipalia

Grup Soler ha participat en la 19ª edició de Municipalia a la Fira de Lleida.

La fira ha rebut uns 20.000 visitants, una xifra similar a les dues últimes edicions. No obstant, ha destacat l’augment de la presència de professionals internacionals. Aquesta edició ha reunit a 334 expositors directes (un 6% més que en l’edició anterior) repartits en una superfície de 23.300 m2. També s’ha dut a terme un programa paral·lel que ha inclòs 35 activitats professionals, entre seminaris, jornades tècniques, reunions i conferències.

Els sectors representats a Municipalia han estat els d’energia i sostenibilitat; enllumenat; equipaments esportius i d’oci. També àmbits de gestió de residus, neteja i medi ambient, TIC i  mobiliari urbà i parcs infantils. Així com mobilitat i transports; parcs i jardins; tractament i distribució d’aigües i xarxa viària i senyalització.

Destaca l’alta participació d’empreses expositores internacionals. Procedents de països com Holanda, Portugal, Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica i Canadà. A més, aquest any el saló ha ofert una gran zona d’exposició de productes i serveis innovadors. Sobretot activitats i serveis que promouen l’estalvi energètic, com els vehicles elèctrics (cotxes i motos).

L’alcalde ha destacat que els sectors claus d’aquest edició, i també del futur, són els de les tecnologies aplicades a la participació ciutadana i la detecció de problemes i les energies renovables.