Sala oncología Hosptial Sant Joan de Déu.

Obres d’Oncologia i Diàlisi d’Althaia

Grup Soler ha finalitzat les obres de la segona fase de l’antic hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Les obres s’han efectuat a part de la planta baixa de l’edifici antic. Per convertir-lo en el nou Hospital de dia d’Oncologia (amb consultes externes) i l’Hospital de dia de Diàlisi (incloses consultes externes i nefrologia). També s’ha reformat part de la coberta i s’ha creat un nou altell per ubicar-hi les maquinàries de les instal·lacions.

Una característica especial d’aquest treball ha estat la feina d’interiorisme i decoració, que ha buscat “humanitzar” tots els espais amb colors càlids i materials nobles com la fusta. Tots els mobles i elements s’han creat a mida i exclusivament per Althaia. L’objectiu era que els pacients d’oncologia i diàlisi torbéssin un espai acollidor. Aquestes feines han anat a càrrec de Grup Soler Constructora.

Grup Soler també s’ha fet càrrec de les reformes de millora d’altres plantes de l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa; com les zones de Realta, compres i l’àrea comunitària. Amb aquests treballs, el grup va consolidant la seva presència en el sector sanitari; on també ha treballat a l’hospital Can Misses d’Eivissa o l’Hospital General Universitari de Ciudad Real.