Ampliació del manteniment a la UAB

Grup Soler amplia el contracte de manteniment multitècnic amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es tracta de l’adjudicació de 3 lots que afecten a diversos edificis de la universitat. De fet, dels 3 lots adjudicats, un d’ells ja s’estava duent a terme (Lot 5 Medicina) i s’ha ampliat a dos més.

El lot 5 fa referència a la Facultat de Medicina, l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). A més també inclou la Unitat Docent de l’hospital Vall d’Hebron i la Unitat Docent de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Així com l’Edifici Estabulari, dins del campus de l’UAB. Per la seva part, el lot 9 afectarà l’Escola de Postgrau, l’Edifici Àgora i Plaça Cívica. Per últim, el lot 10, centrat en tres edificis. L’Edifici ICTA-ICP, Edifici Mòdul de Recerca B (MRB) i Edifici Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB).

El contracte és de 3 anys. Serà Soler Global Service l’empresa de Grup Soler encarregada de realitzar aquests manteniments. Es tracta de l’àrea de serveis i  manteniments del grup.