Som elèctrics

Som elèctrics: Grup Soler, present a les jornades sobre el vehicle elèctric

Grup Soler estarà present com a patrocinador i com a ponent a les jornades sobre el vehicle elèctric que es celebren al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), situat a la ciutat de Terrassa, des d’avui i fins el proper diumenge 17 d’abril. Som elèctrics és un esdeveniment totalment novedós que té per objectiu apropar la realitat del vehicle elèctric als estudiants, les empreses, administracions públiques i el públic general. Les jornades, organitzades pel MNACTEC, amb una idea original de Sol Roig i la supervisió tècnica de BioQuat, compten amb la col·laboració del Grup de Gestors Energètics de Catalunya i de l’Institut Català d’Energia i amb el suport de Grup Soler i d’altres companyies líders del sector energètic i de l’automòbil.

Des de l’organització de Som elèctrics s’ha volgut obrir el món del vehicle elèctric al gran públic amb activitats ben diverses que permetin despertar l’interès sobre aquesta matèria a tot tipus de públics. El programa, dedicat diàriament a un sector de públic diferent (empreses, administracions, particulars, estudiants…), inclou elements tan originals com un circuit de karts elèctrics per als més joves, un tast de vins o proves de conducció dels models elèctrics més actuals.

A banda de suport econòmic i logístic, Grup Soler també serà present a les jornades Som elèctrics amb la realització d’una ponència, Servei integral dels punts de recàrrega, a càrrec del nostre responsable comercial de l’Àrea d’Energia, en Robert Fauria.  Aquesta xerrada es farà el proper divendres, dia 15, a les 17:30 a l’auditori del Museu.