Obres realitzades a la seu de Grup Soler a Sallent.

Reformes a la seu central de Grup Soler a Sallent

Aprofitant les vacances de Setmana Santa; s’han dut a terme una sèrie de reformes a la seu central de Grup Soler, ubicada a Sallent. L’antiga zona Office s’ha obert totalment per acollir als departaments Comercial i Estudis. Això ens ha permès guanyar en amplitut.

L’àrea de Comptes a pagar s’ha traslladat a la planta superior, facilitant així la feina diària del departament Econòmic-Financer. I la nova Office s’ha ubicat a l’espai que ocupava Comptes a pagar; a la part lateral del magatzem.

Ha estat una feina a contrarrellotge, ja que l’objectiu era que tots els canvis estiguéssin fets abans de la tornada de Setmana Santa. Ara només falten petits detalls com pintar. Aquesta millora obeeix a la política de Responsabilitat Social del grup; que contempla que hi hagi una zona menjador habilitada.

Nova zona Office de la seu central de Grup Soler a Sallent.