Adequació auditori i arxiu històric del Convent de Sant Francesc

Obres d’adequació de l’espai interior de l’antic convent de Sant Francesc de Santpedor (Barcelona) per convertir-lo en auditori i arxiu històric. A banda de la recuperació de l’espai interior de la nau i les capelles de l’església, també es construeix un sèrie de volums que s’ubiquen en diferents espais: el cos d’accés plantejat a l’exterior de l’església per no reduir amplitud; el cos dels banys, dins de la capella principal; i el volum per a les instal·lacions

Obra guardonada amb el premi “Catalunya Construcció” de 2012 i  seleccionada per a representar a l’arquitectura catalana a la Biennal de Venecia de 2014.

  • List Title 1

    Premi Catalunya Construcció 2012

  • Promotor: Ajuntament de Santpedor
  • Any d’execució: 2010 – 2011
  • Termini d’execució: 15 mesos
  • Pressupost: 823.728,81 € (sense iva)
  • Empresa constructora: Grup Soler Constructora SL