Grup Soler és un grup d’empreses dels sectors de les instal·lacions, construcció, manteniment i serveis energètics, especialitzat en el disseny i execució de projectes integrals, amb criteris d’excel·lència, innovació i sostenibilitat.

Fundat el 1953, compta amb recursos propis, personal qualificat i polivalent i amb una extensa experiència per atendre el client des de la professionalitat i la proximitat en tot tipus de projectes.

L’especialització de les seves empreses – Electromecànica Soler, Grup Soler Constructora, Soler Global Service i Soler Energy Services – ha permès aportar un valor afegit a les diverses fases del projecte, oferint solucions globals, innovadores i de qualitat.

Grup Soler potencia la diversificació de les seves activitats de negoci per trobar aquelles oportunitats de desenvolupament que poden ser un avantatge competitiu, millorant l’oferta de serveis al client.

L’èxit de la trajectòria empresarial de Grup Soler l’ha convertit en líder del territori català, amb oficines a Sallent (Barcelona) on té la seu central i Lleida, i en un grup de referència a la resta de mercat espanyol, amb delegacions a Barcelona, Lleida, Sevilla, Madrid, Palma de Mallorca, Saragossa i Las Palmas de Gran Canaria.

L’objectiu de creixement del grup compta amb un pla estratègic d’expansió que fa una clara aposta per la internacionalització dirigint-se a un mercat emergent, el Perú, on Grup Soler compta amb una delegació des de l’any 2011.