Hospital Can Misses

Col·laboració amb la construcció del Dogspital

Grup Soler col·labora amb l’Hospital Can Misses d’Eivissa  en la creació del Dogspital. Es tracta d’un espai pensat perquè els malalts ingressats puguin rebre la visita dels seus gossos. Es tracta d’una iniciativa pionera a Espanya.

El Dogspital està situat en una sala en l’entrada principal. Allà, els amos i les seves mascotes compten amb dos llits pels animals i dues butaques pels pacients i familiars. A més també hi ha bols de menjar i joguines per les mascotes.

Perquè un pacient ingressat pugui rebre la visita de la seva mascota haurà de sol·licitar l’activació del protocol. Quan el metge hagi aprovat la sol·licitud, els familiars del pacient hauran d’acreditar unes mesures d’higiene i desparasitació. A més de la certificació que l’animal està vacunat de la ràbia i amb la vacuna hexavalent. Així, els propietaris podran acudir al seu veterinari habitual o a una de les deu clíniques veterinàries que s’han adherit al projecte i que no cobraran per la revisió.

Després de la consulta veterinària, els monitors i educadors canins visitaran al gos en el seu entorn i posteriorment acompanyaran a l’animal a l’Hospital perquè s’habituï a l’espai.

La trobada es produirà al Dogspital, encara que existeix la possibilitat que el gos pugui visitar a pacients que tinguin mobilitat reduïda a la pròpia habitació. Els gossos portaran un mocador blanc i el logotip del projecte per a la seva correcta identificació.