Monestir de Santa Maria, abadia de Montserrat i restaurant el Mirador dels Apòstols.

Adjudicació de la xarxa de fred i climatització del monestir de Santa Maria i de l’edifici Mirador dels Apòstols de l’abadia de Montserrat

Es tracta de dues obres en edificis emblemàtics de l’Abadia de Montserrat: la xarxa de fred del monestir de Santa Maria i la climatització del restaurant Mirador dels Apòstols.

La xarxa de fred suposa la incorporació d’una central de producció de fred per la conjunt de tots els edificis, la implantació d’una xarxa de distribució de fred, la instal·lació de les subestacions de transferència d’energia a cada edifici i la instal·lació de sistemes de climatització a cadascun els espais a tractar. Aquest projecte suposarà les següents actuacions: central de fred; xarxa de fred i ampliació de la xarxa de calor; subestació de fred anticongelació; subestació de fred Torre del Prior; subestació de fred Cisneros; subestació de fred a la cafeteria; interior de la Sala Façana del monestir;  instal·lació interior de les habitacions de l’Hotel Cisneros I i adequació de la Sala Rosa i la instal·lació interior del Museu Antic (obra civil i estructura).

La climatització del restaurant Mirador dels Apòstols suposarà la incorporació d’una central de producció de fred i calor a la coberta de l’edifici. La instal·lació de la xarxa hidràulica de distribució de fred i calor. A més, la instal·lació d’unitats de tractament d’aire, conductes i difussors d’aire; les instal·lacions elèctriques i de control de l’obra civil associada. 

La duració serà de 6 mesos i el client és l’Agrícola Regional.