Torre elèctrica

Construcció de la subestació Fréscano-Pradillo a Saragossa

Gas Natural Wind 4, SL té intenció de construir el parc eòlic “Fréscano” a la província de Saragossa. Per la seva part, Iberdrola SLU té projectada la instal·lació del parc eòlic “Pradillo” en uns territoris propers al de Fréscano. Per això, ambdues empreses han acordat la construcció d’unes infraestructures comunes d’evacuació de l’energia.

Grup Soler ha estat adjudicatari de la construcció de la subestació “Fréscano-Pradillo” i de la línia d’alta tensió que uneix la S.E.T “Fréscano-Pradillo” amb la S.E.T “Valcardera”. La línia comptarà amb dos trams. El tram 1 des de S.E.T “Fréscano-Pradillo” fins al punt nº 12 en circuit simple. I el tram 2 des del punt nº 12 fins a “Valcardera” amb doble circuit; compartint punts amb la línia que uneix la S.E.T del parc eòlic “El Campo” amb la S.E.T “Valcardera”.

La duració de l’obra serà de 12 mesos i els clients són Gas Natural Wind 4 SL i Iberdrola SLU. L’empresa encarregada d’executar aquests projecte serà Electromecànica Soler; origen de Grup Soler.